Neverending Texts

GRATIS PROEFLEZEN


van de eerste 1000 woorden van je manuscript

Om kennis te maken met mijn redigeerstijl kun je nu de eerste 1000 woorden van jouw manuscript gratis laten proeflezen!

Maak kans op een gratis adviesgesprek!

Hoe geef je een boek uit in eigen beheer?

Als je een boek wilt gaan uitgeven in eigen beheer komt daar meer bij kijken dan je vaak denkt.


Als jouw manuscript af is ben je eigenlijk pas op de helft! Je moet jouw verhaal nog laten redigeren, laten opmaken in het juiste formaat, een omslag (laten) maken en nog veel meer. En als je boek bij de drukker ligt ben je er nog steeds niet: je boek verkoopt namelijk niet vanzelf, daar moet je ook iets voor doen.


Ik zie veel auteurs die vaak niet weten waar ze moeten beginnen. Hun manuscript is bijvoorbeeld afgewezen door een uitgeverij en ze hebben geen idee wat ze vervolgens kunnen doen om het toch uitgegeven te zien worden. Ik vind dat iedere schrijver de kans moet krijgen om zijn of haar boek in de boekwinkel te zien liggen!


Daarom bied ik iedere maand twee adviesgesprekken helemaal gratis aan. Ik help je om een plan van aanpak te maken en erachter te komen wat jij nog moet doen om jouw boek in de boekhandels te krijgen. Het gesprek vindt online plaats en duurt ongeveer 30 minuten. Stap voor stap nemen we samen door wat jij allemaal moet doen met jouw verhaal. Ik geef je waardevolle tips & tricks mee voor het hele uitgeefproces. Hierna kun jij starten met het uitgeven van jouw eigen boek!


Wil jij kans maken op een gratis adviesgesprek? Meld je dan hieronder of via mijn contactformulier aan. Iedere maand selecteer ik twee personen voor een gratis gesprek. Als je je aanmeldt neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Tijdens de afronding van het schrijven van mijn boek ging ik op zoek naar iemand die mij op weg kon helpen met het aanbieden van een boek bij uitgeverijen. Na wat rondvragen kwam ik bij Annelieke terecht en plande we samen een adviesgesprek in. Ik liep vooral tegen het feit aan dat ik door de bomen het bos niet meer zag, er zijn immers best veel uitgeverijen. Op internet kwam ik hier en daar wel een tip tegen, maar dit was voor mij niet duidelijk genoeg.


Tijdens het gesprek heeft Annelieke mij uitgelegd hoe het aanbieden van een boek in zijn werk gaat. Daarnaast kreeg ik veel handige tips mee hoe ik een uitgeverij kon vinden en benaderen die bij mij past. Het gesprek heeft mij zeker verder geholpen.


Annelieke toont veel interesse in het project waar ik mee bezig ben en komt enthousiast over. Ik zou haar zeker aanraden aan jongeren (maar ook ieder ander 😉 ) die vastlopen tijdens de zoektocht naar een uitgeverij of tijdens het uitgeven van een boek in eigen beheer.

Nathalie - bezig met het schrijven van haar eigen boek