Neverending Texts

Wat zeggen mijn opdrachtgevers?

We wilden graag een boek uitgeven, maar wisten niet waar we moesten beginnen. Via een andere opdrachtgever van Annelieke kwamen we bij haar terecht. Meteen bij het verkennende telefoongesprek kwam Annelieke al met zeer bruikbare tips.

 

We waren op zoek naar iemand die niet alleen de teksten kon corrigeren, maar ons ook zou kunnen helpen met de opmaak en tips had over lettertypes, het formaat van de letters en het boek zelf. Annelieke gaf aan dat ze ons daar graag mee zou willen helpen. Volgens afspraak hadden we binnen een week een offerte binnen.

 

We leverden een Word-bestand aan met de tekst. Nadat ze het boek gelezen had, heeft ze de tekst gecorrigeerd en meteen de indeling gemaakt. En ze heeft ons geadviseerd over het formaat en de uitvoering van het boek, en zeer goed advies gegeven over de papiersoort (we hebben dit advies niet opgevolgd voor de proefdruk, stom, ze had gelijk!).

 

Heb je een boek geschreven en heb je net dat steuntje in de rug nodig bij het uitgeven, de opmaak en de uitvoering én bovendien iemand die tekstueel het boek nog eens goed doorleest en corrigeert en zich ook nog eens aan haar afspraken en deadlines houdt? Dan hoef je niet verder te zoeken: dan ben je bij Annelieke aan het goede adres.

Bernard & Yvonne van Baal

Over het boek: 'Waarom ik' van Lenne de Haan

Beste Annelieke,


Wat onwijs om jou nu mijn debuutroman in handen te mogen geven. Zonder jou was het me niet gelukt! Heel veel dank voor jouw redigeer- en correctiewerk. Voor al jouw advies en de vele keren dat je met me meedacht en mij steunde. Op naar deel 2!

Mirella Schaperkotter

Auteur van De Satori Springer

Het geven van goede informatie over reukstoornissen is een van de belangrijke pijlers van onze vereniging. Deze informatie moet op een heldere en begrijpelijke manier worden geformuleerd. Hoe bereik je de doelgroep en op welke wijze breng je de informatie over? Hiervoor hebben we een professional nodig met empathie voor de doelgroep en die zich wil verdiepen in de complexe materie van reukstoornissen. Dus niet alleen opdrachten uitvoeren, maar proactief en creatief meedenken over onze communicatie.


Annelieke verzorgt voor onze vereniging niet alleen teksten. Zij heeft inmiddels een centrale rol op het gebied van onze communicatie en ontzorgt ons bestuur op een breed terrein. Zo heeft zij voor onze campagne ‘Reukverlies na Covid-19’ diverse projecten gecoördineerd.


Annelieke is een veelzijdige professional aan wie je een klus kan overlaten.  Ze ontzorgt en is het visitekaartje voor onze vereniging op het gebied van communicatie. Betrokken en flexibel. Onze communicatie is bij Annelieke in goede handen! 

Kirsten Jaarsma

Voorzitter van Reuksmaakstoornis.nl

Uitgeverijen

Voor deze uitgeverijen mag ik persklaar maken en/of corrigeren.

Proud projects

Ik ben natuurlijk supertrots op alle projecten die ik uitvoer. Hieronder vind je een selectie van mijn favorieten!

Schrijven & tekstcorrectie

Zie hieronder een aantal van mijn vaste opdrachtgevers.