Neverending Texts

Redactie


Laat jouw hele manucript redigeren. Bij de redactie van jouw boek vind ik het belangrijk dat het jouw verhaal blijft en jouw stem. Want iedere schrijver heeft een unieke tone of voice.


Hoe werkt het?

1. Het redigeren van jouw manuscript doe ik in Word. Hierin kan ik gemakkelijk opmerkingen plaatsen en correcties aanbrengen met de knop ‘Wijzigingen bijhouden’. Afhankelijk van het aantal woorden van jouw manuscript spreken we samen af wanneer en hoeveel hoofdstukken ik geredigeerd bij je aanlever. Dit kan bijvoorbeeld zijn: iedere week twee hoofdstukken. Daarbij kan het zijn dat ik tijdens het redigeren nog vragen heb, waar ik jouw hulp tussendoor bij nodig heb.


2. Nadat ik de hoofdstukken naar jou heb teruggestuurd kun jij aan de slag! Je gaat al mijn correcties en opmerkingen nalopen. Correcties kun je goedkeuren door op ‘wijziging accepteren’ te klikken. In de opmerkingen staan vaak vragen en inhoudelijke tips. Ook als ik denk dat je een zin beter kunt herschrijven of als ik twijfel aan bepaalde informatie geef ik dit aan. Alinea’s en passages waar je veel hebt herschreven of die je volledig hebt omgegooid (dit komt wel eens voor en is onderdeel van het schrijfproces!) mag je weer naar mij terugsturen, deze kijk ik opnieuw voor je na.


3. Nadat we op deze manier je hele manuscript hebben doorlopen lever ik een volledig schoon bestand bij je aan. Je manuscript is nu klaar om opgemaakt te worden!


Tip: heb je hulp nodig bij de opmaak van je boek? Laat het me weten, ik kan je in contact brengen met een vormgever die bij jou past.


€175,- voor de eerste 2500 woorden, daarna €0,0125 per woord (exclusief btw)