Neverending Texts

Commerciële teksten


Naast redactie- en correctiewerk kun je bij mij ook terecht voor allerlei soorten teksten! Laat mij je websiteteksten, nieuwsbrieven en blogs schrijven of corrigeren. Zo ben je verzekerd van kwalitatieve en foutloze teksten met inhoud, zodat jij je weer kunt concentreren op jouw vakgebied.


Schrijven

Laat mij teksten schrijven die perfect bij jouw onderneming passen. Jij vertelt mij jouw verhaal en ik giet het in een professionele, foutloze tekst. Ik heb uiteenlopende ervaring met het schrijven van teksten: van nieuwsartikelen tot blogs en websiteteksten. Hieronder vind je een aantal van mijn opdrachtgevers. Vraag gerust om voorbeeldteksten om te zien of mijn schrijfstijl bij jou past! 


Tekstcorrectie

Soms heb jij zelf al een goede tekst geschreven, maar ben je nog op zoek naar een professionele blik of wil jij er zeker van zijn dat er écht geen fouten in je tekst staan. Laat in dat geval mij je teksten corrigeren! Zo weet jij zeker dat jouw teksten professioneel overkomen en zonder fouten de deur uitgaan. Ik denk ook graag inhoudelijk met je mee over hoe jouw teksten nóg scherper geschreven kunnen worden.Prijzen op aanvraag per tekst of €65,- per uur, exclusief btw.


MIJN OPDRACHTGEVERS

Het geven van goede informatie over reukstoornissen is een van de belangrijke pijlers van onze vereniging. Deze informatie moet op een heldere en begrijpelijke manier worden geformuleerd. Hoe bereik je de doelgroep en op welke wijze breng je de informatie over? Hiervoor hebben we een professional nodig met empathie voor de doelgroep en die zich wil verdiepen in de complexe materie van reukstoornissen. Dus niet alleen opdrachten uitvoeren, maar proactief en creatief meedenken over onze communicatie.


Annelieke verzorgt voor onze vereniging niet alleen teksten. Zij heeft inmiddels een centrale rol op het gebied van onze communicatie en ontzorgt ons bestuur op een breed terrein. Zo heeft zij voor onze campagne ‘Reukverlies na Covid-19’ diverse projecten gecoördineerd.


Annelieke is een veelzijdige professional aan wie je een klus kan overlaten.  Ze ontzorgt en is het visitekaartje voor onze vereniging op het gebied van communicatie. Betrokken en flexibel. Onze communicatie is bij Annelieke in goede handen! 

Kirsten Jaarsma

Voorzitter van Reuksmaakstoornis.nl